ظرایف خانه داری
- قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز،ًًًًًًًًً ذرت ها را به مدت ده دقیقه درآب بخیسانید.سپس آنها را ازصافی رد کنید وروی اجاق قراردهید،رطوبت اضافه شده به دانه های ذرت موجب سریع تر آماده شدن آنها می شود وعلاوه بر آن ذرت ها پفدارترمی شوند .
- برای جلوگیری از سیاه شدن موز انتهای دسته ی موز را باسلفون یا کیسه فریزری بپوشانید.
- برای آنکه ماهی ها هنگام تمیزکردن از دست شما ُسر نخورند،بر روی تخته گوشت کمی نمک بپاشید .
- سبزی کوکو قبل از مخلوط شدن با سایر مواد باید حتما تفت داده شود زیرا موقع پخت کوکو پشت و رویش سرخ ومیانه آن خام می ماند .
- برای خوش طعم کردن پوره ی سیب زمینی و همچنین برای یک دست شدن مواد ،به آن مقداری شیر اضافه کنید .
- برای آن که سردی ماهی ها گرفته شود وطعم خاصی داشته باشد مقداری زنجبیل تازه بر روی آن رنده کنید .
گرد آورنده :زینب باقری